Inbraak brand beveiliging

INBRAAK- EN BRAND

BEVEILIGING

Hoe houdt u inbrekers buiten? U kunt van uw huis een vesting maken, maar is dat nodig? Om dat te weten te komen, is een juist advies op zijn plaats. Allen Elektrotechniek geeft dat advies en kan voor de uitvoer zorgen.

spanning

..GEEN SPANNING IS ONS TE HOOG

VOORDELEN DRAADLOZE ALARMSYSTEMEN

  • Hak- en breekwerk wordt tot een minimum beperkt
  • Bij verhuizing kan men de installatie eenvoudig demonteren en deze herplaatsen in de nieuwe woning
  • Doordat de installatie gemakkelijk te installeren is, is het mogelijk om het zelf te doen
  • Bij een draadloos camera systeem is het makkelijk om de camera steeds te verhuizen van plaats.

Aanvragen Offerte Beveiliging

* De werkzaamheden zijn het beste in te schatten met een foto van de situatie.

BIJ EEN BEDRAAD ALARMSYSTEEM:

  • Wordt ondersteund met een bedieningspaneel, bewegingsmelders, breukmelders, magneetcontacten, sirene en flitser.
  • De toonkiezer zorgt dat er een melding wordt gemaakt, dit kan eventueel ook een stille melding zijn zodat er meer tijd is om de ongewenste personen aan te houden.

BRANDBEVEILIGING

Als u nooit een brand hebt meegemaakt, is het moeilijk om er een goede voorstelling van te maken. Dat een beginnend brandje zich binnen vijf minuten kan uitbreiden tot een grote uitslaande brand, is voor veel mensen onvoorstelbaar.

Mensen die zelf brand hebben meegemaakt zijn verrast door de snelheid waarmee brand zich verspreidt en de extreem hoge temperaturen die in een zeer korte tijd worden bereikt. Maar vooral door het alles verduisterende en zeer giftige rook, die de vertrouwde omgeving doet veranderen in een volstrekt onherkenbare. Dit alles gaat nog eens gepaard met de paniek om weg te komen en de wil om te redden wat er te redden valt. En heeft u trouwens wel eens stilgestaan bij de enorme ravage die zelfs een klein brandje veroorzaakt? De schade bedraagt algauw tienduizenden euro’s of meer. Brand kun je dus maar beter voorkomen.

Bij openbare ruimten waar veel mensen bij elkaar komen is een verplichting om een naar de norm voorgeschreven brandmelding installatie en voldoende noodverlichting te installeren.

ROOKMELDERS EN HITTEMELDERS

  • Een optische rookmelder werkt met foto-elektrische technologie en wordt toegepast in woon- en werkruimten. Een optische rookmelder detecteert deeltjes die vrij komen bij smeulend vuur. Dat kan van een sigaret of een defecte elektrische component afkomstig zijn.
  • Hittemelders worden gemonteerd op plaatsen waar een optische rookmelder niet de juiste uitkomst biedt. Dit kan in vochtige ruimten, ruimten met dampen, stoffige of kook ruimten.

CO-MELDERS EN KOOLMONOXIDEMELDERS

Koolmonoxide (CO) is een zeer gevaarlijk gas dat vrij komt bij een onvolledige verbranding en bij slecht functionerende geisers, cv-ketels en openhaarden. Mededoor dat je Koolmonoxide niet ruikt, proeft of ziet kan het een gevaarlijke vorm aannemen. Koolmonoxide slachtoffers gaan overgeven, raken bewusteloos of raken in coma met alle gevolgen van dien. Een CO-melder wordt op ooghoogte gemonteerd. Deze detecteert de hoeveelheid koolmonoxidegassen die in de lucht aanwezig zijn. Bij een te hoge concentratie geeft het een melding. ‘Dus voorkom dat uw droom de rook in gaat’

VRAGEN?

NEEM CONTACT OP

Indien u door ons teruggebeld wilt worden, kunt u hier ook uw naam en telefoonnummer achterlaten: