Referenties

                 

Storingsdienst regio Utrecht / Amsterdam

Storingsnummer van Allen Elektrotechniek 0297- 241 555.

Storingsdienst Bedrijven

Elektrotechnische installaties en alles daaromheen staan immers centraal in de bedrijfscontinuïteit. Het snel verhelpen van storingen heeft dan ook de hoogste prioriteit bij Allen Elektrotechniek. Daarom staat onze storingsdienst 24uur per dag paraat om al uw technische storingen te verhelpen.

Storingsdienst Particulieren

Storing wie moet ik bellen bij een stroomstoring? Bij een storing kunt u bellen met het storingsnummer: 0297- 241 555. En het maakt niet uit wie uw leverancier is. Zo kunt u in geval van nood altijd op dit telefoonnummer rekenen. Allen Elektrotechniek zal u zo goed mogelijk helpen.

Geen stroom meer. Wat nu? Controleer eerst of u de enige bent die een storing heeft. Zijn er geen klachten in de buurt, bel dan het storingsnummer 0297- 241 555. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar. U wordt automatisch doorverbonden naar de storingsdienst van Allen Elektrotechniek.

Aardlekschakelaar springt steeds uit wat moet ik doen? Controleer of een van uw apparaten de oorzaak is van de storing of uw buitenverlichting In beide gevallen kunt u contact opnemen met onze storingsdienst 0297- 241 555.

Ik heb knipperend of onrustig licht in mijn woning. Hoe kan dit? Als er sprake is van langdurige onrustige verlichting, controleer dan eerst of het aan het armatuur of de lamp kan liggen. Schakel een erkend installateur 0297- 241 555 in om uw installatie te laten controleren.

Leiding geraakt wat nu? Als u een elektricitsleiding heeft geraakt kunt het beste uw erkend installateur inschakelen om dit zo veilig mogelijk te verhelpen. Storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar. En het maakt niet uit wie uw leverancier is. 0297- 241 555 in geval van nood kunt u altijd op dit telefoonnummer rekenen.

Ik heb een andere storing waar kan ik terecht? Als u een andere soort storing heeft kunt u altijd contact opnemen met de storingsdienst van Allen Elektrotechniek 0297- 241 555. Uw erkend installateur staat voor u klaar.