Storingsdienst

STORINGSDIENST

REGIO AMSTERDAM

Heeft u te maken een stroomstoring in Amsterdam of omgeving? En zoekt u daarom een elektricien of storingsdienst in Amsterdam? Allen Elektrotechniek is een professionele elektro monteur en biedt een 24/7 storingsdienst om alle elektra- en stroomstoringen snel te verhelpen.

Het storingsnummer van Allen Elektrotechniek is 06 55 125 910

BEDRIJVEN

Elektrotechnische installaties en alles daaromheen staan immers centraal in de bedrijfscontinuïteit. Het snel verhelpen van storingen heeft dan ook de hoogste prioriteit bij Allen Elektrotechniek. Daarom staat onze storingsdienst in Amsterdam 24uur per dag paraat om al uw technische storingen te verhelpen.

Storingsdienst 24/7

* De werkzaamheden zijn het beste in te schatten met een foto van de situatie.

PARTICULIEREN

Woont u in in Amsterdam en heeft ustroom meer in huis? Of heeft u een aardlekschakelaar die niet goed werkt? Allen Elektrotechniek is uw professionele elektromonteur die iedere elektrotechnische storing snel verhelpt.

Bij een storing kunt u bellen met het storingsnummer: 06 55 125 910. En het maakt niet uit wie uw leverancier is. Zo kunt u in geval van nood altijd op dit telefoonnummer rekenen. Allen Elektrotechniek zal u zo goed mogelijk helpen.

Controleer eerst of u de enige bent die een storing heeft. Zijn er geen klachten in de buurt, bel dan het storingsnummer 06 55 125 910. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar. U wordt automatisch doorverbonden naar de storingsdienst van Allen Elektrotechniek.

Controleer of een van uw apparaten de oorzaak is van de storing of uw buitenverlichting In beide gevallen kunt u contact opnemen met onze storingsdienst 06 55 125 910.

Als er sprake is van langdurige onrustige verlichting, controleer dan eerst of het aan het armatuur of de lamp kan liggen. Schakel een erkend installateur 06 55 125 910 in om uw installatie te laten controleren.

Als u een elektricitsleiding heeft geraakt kunt het beste uw erkend installateur inschakelen om dit zo veilig mogelijk te verhelpen. Storingsnummer is 24 uur per dag bereikbaar. En het maakt niet uit wie uw leverancier is. 06 55 125 910 in geval van nood kunt u altijd op dit telefoonnummer rekenen.

Als u een andere soort storing heeft kunt u altijd contact opnemen met de storingsdienst van Allen Elektrotechniek 06 55 125 910. Uw erkend installateur staat voor u klaar.

VRAGEN?

NEEM CONTACT OP

Indien u door ons teruggebeld wilt worden, kunt u hier ook uw naam en telefoonnummer achterlaten: